Case Studie: Klinik ENTOUCH – Skönhetsklinik Stockholm

Published: 07, July 2017 at 09:32

Skönhetsklinik Stockholm: 

ENTOUCH by Annika Harlén tycker om naturlig skönhet, säkerhet och hög kvalitet vid injektionsbehandlingar.

Estetiska och medicinska injektionsbehandlingar blir allt vanligare. Entouch är en exklusiv klinik som erbjuder sådana behandlingar för personer som vill ta kontroll över sitt utseende. Behandlingarna utformas efter varje kunds behov och möjligheter. På Entouch lyfter man fram varje individs naturliga skönhet och det får kunderna att känna sig mer nöjda med sitt utseende.

Skönhetsklinik Stockholm - Annika Harlén.jpg

Annika Harlén som driver Entouch är legitimerad sjuksköterska och har över 18 års erfarenhet av branschen. Annika arbetar med fillers, botox och ansiktsskulptering. Hon har gått flera avancerade internationella specialistutbildningar inom området och är extremt noggrann vid sina behandlingar. Hon lägger stort fokus på proportioner för att nå naturliga resultat. Detta genomsyrar alla behandlingar på Klinik Entouch och är säkert en viktig anledning till att kliniken har en så hög kundnöjdhet.

För Annika Harlén är det oerhört viktigt att man i branschen arbetar för en hög kompetensnivå hos de som behandlar med injektioner. Det borgar för att patienter får säkra och väl utförda behandlingar.

Tack vare sin gedigna erfarenhet och kunskap av området estetiska injektioner tillfrågades Annika 2014 om hon ville bli ledamot i det Estetiska Injektionsrådet. Det tackade hon ja till.

Rådet arbetar aktivt med att utföra certifieringar för estetisk injicering som en del i arbetet att öka tryggheten för kunderna.

Rådet bedriver också ett viktigt opinionsarbete för att få myndigheterna att se till att branschen regleras. Det finns för många oseriösa behandlare på marknaden och det vill man sätta stopp för.

Nyligen valde Annika Harlén att bli mer transparant med sitt eget arbete och sina kundrelationer genom att visa upp vad tidigare kunder säger efter att ha behandlats på Entouch. Det är ett sätt att öka tryggheten för de som söker en klinik som kan erbjuda de behandlingar de är intresserade av och som Entouch utför.

Omdömena ges via tredjepartssajten Reco.se där kunderna skriver om alla slags behandlingar de tagit. Omdömena har genomgående höga betyg.

Skönhetsklinik stockholm_Klinik Entouch-1.jpg

Annika Harlén har varit i branschen länge och är glad att kunna visa vilken hög kvalitet behandlingarna hon ger har. Omdömena började samlas in i mars 2017 och idag (början av juli) har 74 rekommendationer gjorts och en majoritet av kunderna har lämnat högsta betyg.

”Rekommendationer via befintliga kunder har alltid varit ett vinnande koncept men med Reco sprider vi även våra kunders upplevelser till nya intresserade kunder.” 

– Annika Harlén

Idag visar Annika Harlén upp de rekommendationer hon samlat in på sin hemsida i direkt anslutning till övriga certifieringar och branschanslutningar. De blir ett fint komplement att kunna visa upp för de som söker en klink att göra en behandling hos. Annika tycker att kunders kommentarer och rekommendationer är viktiga faktorer för klinker som vill göra det lättare för kunderna att välja en seriös klinik. Så här säger en av kunderna om behandlingen på Entouch:

”Kan verkligen rekommendera Entouch. Alltid lika bra och proffsigt bemötande. Jag har gått länge hos Annika och är supernöjd över hennes kunnande och proffsighet.”

– Sofia H skrev om Entouch

 

Stärk din trovärdighet: 5 snabba tips!

 

Dela den här artikeln: