Värdet du som företagare inte får missa

Published: 20, February 2018 at 02:53

Att bygga upp ett fungerande företag är inget du gör över en natt, det krävs oftast år av hårt arbete. Men visst uppstår det en härlig, men lite overklig känsla när du till slut lyckats?

Det är något speciellt med att ha byggt upp ett företag där du kan vara stolt över att du:

  • Tillgodoser dina kunders behov.
  • Utvecklar dina medarbetare.
  • Affärsutvecklar en redan fungerande verksamhet.

Alla företag är inte som ditt
Alla företag lyckas inte lika bra som du. Nu för tiden är det 93 procent av konsumenterna som inte litar på svenska företag, därför är det extra viktigt att skaffa sig en hög trovärdighet. Vi tror att hög trovärdighet kommer med att man har nöjda kunder.

Hur mycket skulle ditt företag vara värt utan alla dina nöjda kunder?

Ibland kanske kunder till och med hör av sig till dig, eftersom de fått höra om dig från någon vän. Nu när du har en fungerande verksamhet, kan du relativt snabbt och enkelt öka antalet nya kunder som kommer till dig på rekommendationer från andra.

Njut av resultatet – Öka antalet kunder
Du är värd att njuta av resultatet efter allt slit. Samla in omdömen och visa upp för omvärlden vad dina kunder tycker om dig. Istället för att en nöjd kund rekommenderar dig för någon enstaka person, kan du idag nå ut till tusentals potentiella kunder genom att göra dina omdömen tillgängliga för alla.

Att öka antalet kunder till dig genom rekommendationer gör du i tre enkla steg:

  1. Samla in omdömen från dina kunder.
  2. Synliggör dessa omdömen för alla.
  3. Klart! Njut av resultatet och öka din försäljning.

rekommendationer.png

Det kanske känns obehagligt att fråga alla kunder efter ett omdöme, men vad har du egentligen att oroa dig över? Du har kommit så här långt eftersom du gjort ett riktigt bra jobb. Eller hur?

Alla företag har några mindre nöjda kunder – ingen fara – våga visa upp dem. Man spenderar 5 gånger mer tid på en sida där man kan läsa både positiva och negativa omdömen. Dessutom är det dessa som hjälper dig utveckla din verksamhet och öka din försäljning.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att du är värd ett ännu bättre resultat efter allt hårt arbete. Under länken nedan får du mer information om hur kundomdömen kan hjälpa dig att nå högre resultat.

Mer om digitala rekommendationer

Dela den här artikeln: